Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök Vanlig | |
300 g | Spaghetti | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
4 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1,5 dl | Parmesanost | |
1,5 tbsp | Honung | |
500 g | Körsbärskvisttomater | |
30 g | Pinjenötter |
Sätt ugnen på 125 grader. Skiva vitlöken tunt. Blanda olivoljan med vitlöksskivor, honung, salt och basilika. Vänd tomaterna i oljan. Lägg upp i en långpanna. Rosta tomaterna i ca 1 h 30 minuter.
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Riv osten.
Koka upp vatten med salt. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Häll av pastan och blanda ner den nykokta pastan i långpannan med de ugnsbakade tomaterna. Häll upp allt i en skål. Servera med riven parmesan och rostade pinjenötter. Garnera med basilika.
Näringsinnehåll: Kcal: 568, Protein: 18,8 g, Fett: 23,5 g, Kolhydrater: 67,6 g.
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel