Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
320 g | Tortilla | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
Fajitas | ||
1 tsp | Honung Flytande | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Paprika | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 dl | Vatten | |
600 g | Chorizo | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 tsp | Torkad oregano | |
225 g | Haricot Verts Fryst | |
0,5 tsp | Salt | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd |
Fajitas: Skiva korven tunt. Skala och skiva löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och finhacka chilipepparn. Skölj och strimla paprikan och skölj och halvera cocktailtomaterna.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs korv, lök, vitlök, chili och paprika tillsammans med spiskummin, paprikapulver, oregano och salt på medelhög värme ca 5 min. Tillsätt tomater, haricots verts, tomatpuré, honung och vatten. Låt det puttra på svag värme ytterligare 5 min.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen.
Fyll tortillabröden med sallad, spicy korv och lite creme fraiche. Vik ihop och ät.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 702 kcal, 28 g protein, 39 g fett, 59 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria