Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Grönsaksfond | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Vatten | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 tbsp | Vitt vin | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
300 g | Kantareller | |
2 tbsp | Smör | |
0,5 pc. | Gul lök | |
0,5 tsp | Salt |
Skölj, ansa och dela kantarellerna i mindre bitar.
Finhacka löken och persiljan.
Stek kantarellerna i en stekpanna tills lite av vätskan kokat in. Tillsätt smör och gul lök och fräs ihop ett par minuter.
Strö vetemjölet över svampfräset och rör om. Tillsätt sedan vatten, grädde, persilja, fond och vitt vin. Rör om och låt koka ihop ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt