Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Krögarpytt | ||
2 pc. | Gul lök | |
800 g | Potatis Fast | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
1 tbsp | Smör | |
240 g | Chorizo | |
15 cl | Alkoholfri öl | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
1 tbsp | Persilja - fryst | |
4 pc. | Ägg | |
250 g | Haricot Verts Fryst | |
370 g | Rödbetor Skivade | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
2 tbsp | Rapsolja |
Värm ugnen till 150 grader.
Krögarpytt: Picka små hål i korven. Lägg korvarna på en ugnsplåt och stek i mitten av ugnen i ca 25-30 min. (Vänd på dem efter halva tiden).
Skölj, torka och tärna potatisen med skalet på. Lägg potatisen i en kastrull med saltat vatten och koka upp. Låt potatisen koka i 5 min och häll sedan av vattnet.
Hetta upp rapsolja i en stekpanna på hög värme och stek potatisen i några minuter. Lägg i en klick smör, låt smöret smälta och stek potatisen i smöret tills potatisen får en gyllengul yta. Lägg potatisen på ugnsplåten med korven i ugnen för att hålla den varm.
Skala och grovhacka löken. Stek på hög värme i en stekpanna med rapsolja tills den mjuknat och fått färg. Häll på ölen och låt den sjuda in. Lägg sedan löken på ugnsplåten i ugnen vid sidan om korven för att hålla den varm.
Ta ur korven ur ugnen och skär korvarna i mindre bitar. Lägg tillbaka korvbitarna på ugnsplåten och värm dem några minuter fram tills servering.
Tillbehör: Stek äggen i en stekpanna med rapsolja.
Värm haricots vertsen i lite saltat vatten.
Servera pytten med haricots verts, inlagda rödbetor och dijonsenap. Garnera med persilja.
Styling: Carina Hejde
Näringsvärde: 673 kcal, 23 g protein, 35 g fett, 58 g kolhydrater
Photo:
Linnea Flink
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt