Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Vattenmelon | |
200 g | Fetaost | |
2 tbsp | Pinjenötter | |
1 dl | Svarta oliver | |
1 pc. | Plocksallat | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
3 tbsp | Olivolja |
Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna. Låt svalna. Grovstrimla salladen. Lägg den på ett stort fat. Skär bort skalet på melonen. Kärna ur och skär melonen i 2 cm stora tärningar. Fördela melontärningarna över salladen. Smula över fetaosten och strö över oliverna. Blanda vinäger och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Ringla över dressingen och strö över pinjenötterna över salladen precis före servering.
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta