Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Salsa | ||
1 pc. | Tomater | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
1 krm | Chiliflakes | |
0,5 pc. | Lime | |
0,25 pc. | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
40 g | Tacochips | |
Guacamole | ||
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 krm | Salt | |
1 pc. | Avokado | |
40 g | Citron, (0,25 st) | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig | |
Fisk | ||
0,5 tsp | Paprikakrydda | |
0,5 pc. | Lime | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
0,25 tsp | Torkad oregano | |
0,5 tsp | Salt | |
250 g | Torskfilé | |
0,25 tsp | Spiskummin | |
1 krm | Chiliflakes |
Fisk: Värm ugnen till 175 grader. Lägg fiskfiléerna i en ugnsfast form. Krydda med salt, oregano, spiskummin, paprikapulver och chiliflakes. Pressa över limesaft och ringla över olja. Sätt in i ugnen i ca 10 min.
Salsa: Tärna tomat och paprika smått. Skala och finhacka rödlök. Finhacka koriander. Blanda samman i en skål och tillsätt rivet limeskal, limesaft, olja och chiliflakes. Smaka av med salt och peppar.
Guacamole: Mixa samman avokado med riven vitlök och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Servera fisken tillsammans med salsa, guacamole och tortillachips.
Näringsvärde: 499 kcal, 27 g protein, 27 g fett, 35 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's