Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
250 g | Vanliga morötter | |
50 g | Riven Ost | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
400 g | Spaghetti | |
Vegobolognese | ||
300 g | Vegetarisk Färs | |
145 g | Kalamataoliver | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Gul lök | |
1,5 dl | Vatten | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
1 pc. | Stjälkselleri | |
2 krm | Chiliflakes | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Citron | |
2 tsp | Rödvinsvinäger |
Tillbehör: Koka upp vatten till pastan.
Bolognese: Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och strimla sellerin och halvera cocktailtomaterna.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn den vegetariska färsen, lök och selleri på medelvärme i ca 5 min. Krydda med timjan, basilika och chiliflakes och fräs ihop. Tillsätt tomatpuré, vinäger, vatten, buljong, oliver och cocktailtomater. Låt puttra ihop 5-10 min.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala morötterna och skär i stavar. Skölj och finhacka basilika.
Bolognese: Smaka av färssåsen med citronskal, citronsaft samt salt och peppar. Strö över basilika och servera med pasta, riven ost och morotsstavar vid sidan av.
Styling &
Näringsvärde: 591 kcal, 28 g protein, 18 g fett, 70 g kolhydrater
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko