Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Renskav | ||
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 pc. | Rödlök | |
480 g | Renskav | |
1 tbsp | Köttbuljong | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
Tillbehör | ||
320 g | Spaghetti | |
150 g | Morötter |
Tillbehör: Koka upp saltat vatten till pastan.
Renskav: Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs lök och vitlök mjukt. Tillsätt renskav och fräs ihop i ytterligare några minuter. Tillsätt creme fraiche, vatten, köttbuljong och dijonsenap och koka ihop 2-3 min. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Skala morötterna. Använd en potatisskalare och skala morötterna i tunna strimlor. Tillsätt morotsstrimlorna till det kokande pastavattnet de sista 30 sek. Häll av pastavattnet.
Servera renskavet med pastan.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: www.oscarclothilde.com
Näringsvärde: 628 kcal. 35 g protein, 27 g fett, 60 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria