Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Smör | |
2 dl | Gröna Linser Torkade | |
1 clove | Vitlök | |
150 g | Purjolök | |
400 g | Krossade Tomater | |
168 g | Tortilla | |
1 tsp | Röd Currypasta | |
2 tbsp | Chilisås Original | |
1 tsp | Salt | |
3 dl | Vatten | |
50 g | Riven Texmexost |
Skölj linserna och låt dem ligga i kallt vatten under tiden som övriga ingredienser görs klara.
Skölj och hacka purjolöken. Låt den och den hackade vitlöken fräsa i smör några minuter i en kastrull. Blanda ner tomatkross, vatten, salt och de avrunna linserna. Låt koka på svag värme ca 30 minuter. Tillsätt currypasta och chilisås.
Fördela fyllningen på 8-10 tortillas. Rulla ihop dem till wraps. Lägg i ugnssäker form. Strö över riven ost. Gratinera i ugn vid 225° 10-12 minuter.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt