Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Smör | |
3 dl | Vispgrädde | |
3 dl | Strösocker | |
400 g | Dumle | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 dl | Sirap Ljus |
Klä en form, cirka 15 x 15 cm, med bakplåtspapper.
Blanda grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull och värm upp till 120 grader under omrörning.
Ta av kastrullen från värmen, tillsätt smör och 20 dumlekolor och rör ihop till en jämn och blank smet.
Häll smeten i formen, toppa med ca 8 st hackade dumlekolor och låt fudgen stå i kylskåpet i några timmar.
Skär fudgen i jämna bitar och förvara svalt.
Photo:
Ulrika Pousette
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado