Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Tomatketchup | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
3 tbsp | Farinsocker | |
1 kg | Spare Ribs | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
0,5 dl | Vitvinsvinäger | |
2 tsp | Flingsalt | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 dl | Äppeljuice | |
3 tbsp | Olivolja | |
0,5 dl | Japansk soja | |
3 krm | Svartpeppar | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Dijonsenap |
Värm ugnen till 160 grader.
Lägg köttet på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Finhacka chilipeppar, skala och riv ingefära och vitlök. Blanda samman med övriga ingredienser i en kastrull och sjud på medelvärme i ca 15 min. Pensla köttet med hälften av såsen och stek mitt i ugnen i ca 40 min.
Ta ut köttet. Höj ugnstemperaturen till 220 grader. Pensla köttet med resterande sås och stek ytterligare i 10-15 min.
Ta ut köttet och låt det vila i 5 min. Skär sedan upp i bitar och strö över finhackad persilja vid servering.
Photo:
Roland Persson
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria