Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vegobab | ||
1 tsp | Spiskummin | |
1 tsp | Mejram - torkad | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tbsp | Vetemjöl | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
560 g | Vegetarisk kebab | |
1 krm | Chiliflakes | |
Tillbehör | ||
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
1 pc. | Chunky Salsa | |
4 pc. | Pitabröd | |
1 pc. | Kvisttomater | |
250 g | Vitkål | |
Avokadoröra | ||
1 krm | Salt | |
0,25 pc. | Citron | |
2 pc. | Avokado | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Tillbehör: Skölj och strimla salladen och vitkålen och skölj och skiva tomaten. Lägg upp på ett fat och ställ åt sidan.
Avokadoröra: Mixa samman avokadoköttet med citronsaften. Skala och pressa i vitlök och smaka av med salt och peppar.
Vegobab: Skala och finhacka vitlöken. Blanda ihop mjölet med mejram, paprikapulver, spiskummin och chiliflakes.
Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och stek kebabköttet på medelvärme tillsammans med kryddblandningen ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Servera kebabköttet i pitabröd med salladstillbehören, salsasås och yoghurt.
Näringsvärde: Kcal: 744, Protein: 25 g, Fett: 20 g, Kolhydrater: 64 g.
Photo:
Linnea Swärd
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria