Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Flingsalt | |
75 g | Parmesanost | |
50 g | Smör | |
1 pc. | Svenska Äpplen | |
1 pc. | Dill - färsk | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
50 g | Hasselnötter | |
1 kg | Rotselleri |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala rotsellerin och skär den i bitar. Skala och riv vitlök. Blanda rotselleribitarna med vitlök, olja, flingsalt och svartpeppar i en stor ugnsfast form. Rosta mitt i ugnen i ca 30 min.
Tärna äpplet och riv parmesanost. Bryn smöret i en kastrull.
Lägg upp den rostade rotsellerin på ett fat. Ringla brynt smör över och toppa med tärnat äpple, riven parmesanost, rostade hasselnötter och dillvippor.
Photo:
Roland Persson
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1