Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Senapsdressing | ||
2 krm | Salt | |
0,5 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 tbsp | Senap Grovkornig | |
0,5 krm | Svartpeppar | |
1 tsp | Citron | |
4 tbsp | Olivolja | |
Sallad | ||
1 pc. | Granatäpple | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
2 pc. | Apelsin | |
50 g | Sötmandel Spån | |
100 g | Gemsallad | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
150 g | Salladsmix | |
150 g | Fetaost |
Sallad: Skala apelsinerna och skär fruktköttet i klyftor. Pressa apelsinsaften som blir över från apelsinerna i en skål till dressingen.
Skölj och strimla fänkålen. Pilla ur granatäppelkärnorna och lägg i en skål. Skölj och strimla gemsalladen.
Grovhacka persiljan.
Dressing: Tillsätt olja, balsamvinäger, senap och citronsaft i skålen med apelsinsaften. Smaka av med salt och peppar.
Blanda salladsmixen, gemsalladen, fänkålen och apelsinklyftorna på ett fat. Ringla över dressingen och toppa med granatäppelkärnor, mandelspån, persilja och smulad fetaost. Servera på julbordet
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana