Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 tsp | Dijonsenap | |
850 g | Sojafärs | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tsp | Kryddpeppar Malen | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Gul lök | |
3 tsp | Grönsaksfond |
Lägg den tinade färsen i en bunke.
Skala och finhacka lök och fräs mjuk i hälften av oljan.
Tillsätt lök, dijonsenap, grönsaksfond, salt, peppar, kryddpeppar och finhackad persilja till färsen. Blanda om ordentligt och rulla bullar.
Hetta upp resterande olja i en stekpanna och stek bullarna på medelhög värme runt om i ca 2-3 min så att de får fin färg. Sänk värmen och låt köttbullarna steka klart i ca 10 min på låg värme.
Servera på julbordet.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kryddpeppar Malen 40g Kockens
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste