Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomat- och avokadosallad | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 pc. | Avokado | |
1 tbsp | Olivolja | |
3 pc. | Kvisttomater | |
Köttfärsburritos | ||
0,5 dl | Vatten | |
0,5 tbsp | Spiskummin | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Gul lök | |
320 g | Tortilla Wrap | |
2 tsp | Paprikakrydda | |
500 g | Nötfärs | |
1 tsp | Curry | |
1 pc. | Röd Paprika | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
200 g | Färskost Naturell | |
100 g | Riven Ost |
Sätt ugnen på 200 grader.
Köttfärsburritos: Skala lök och vitlök. Skölj och tärna paprika.
Hetta upp lite olja i en stekpanna. Fräs färsen på hög värme och tillsätt lök, paprika, kryddor och salt och peppar. Fräs ihop ca 3-4 min. Tillsätt färskost, vatten och honung och låt puttra ihop ca 2 minuter.
Fördela färsen i tortillabröden och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsform med lite olja i botten. Strö över ost och grädda ca 10 minuter tills osten är smält och fått en gyllenbrun färg.
Tomat- och avokadosallad: Skölj och tärna tomat och avokado och blanda i en skål. Ringla över olja och vinäger och salta och peppra efter smak. Servera salladen tillsammans med krämiga köttfärsburritos.
Näringsvärde: 750 kcal, 42 g protein, 41 g fett, 51 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia