Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Citron, (1 st) | |
1 krm | Salt | |
50 g | Smör | |
150 g | Vit Blockchoklad | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
100 g | Sirap Ljus | |
3 dl | Vispgrädde | |
250 g | Strösocker |
Blanda vispgrädde, strösocker, sirap och salt i en kastrull.
Koka upp till 120°. Rör hela tiden.
Ta bort kastrullen från värmen och rör ner smöret. Hacka chokladen och rör ner den i kastrullen.
Smaksätt med citronskalet.
Häll upp blandningen i en bakplåtspappersklädd form (10x30 cm).
Ställ kallt och låt stelna. Skär sedan upp i bitar och förvara i kylskåp.
Använd en slickepott och rör ner eventuella sockerrester från kastrullkanten i den heta blandningen. Det är viktigt att se till så att alla sockerkorn löses upp för att få en helt slät fudge.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado