Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Vaniljpulver | |
1 tsp | Citronjuice - råpressad | |
3 tbsp | Honung Flytande | |
0,25 pc. | Mynta - färsk | |
1 tsp | Olivolja, Extra Virgin | |
50 g | Blåbär | |
100 g | Jordgubbar Färska | |
0,5 dl | Parmesanost | |
1 pc. | Färdiga pizzabottnar | |
250 g | Mascarpone |
Sätt ugnen på 250 grader, gärna varmluft
Vispa mascarpone, honung, citronjuice och vaniljpulver till en fluffig smet. Ställ åt sidan.
Pensla pinsan med lite olivolja och strössla över riven parmesan. Grädda pinsan i ca 5-7 minuter eller tills brödet fått fin färg och osten smält. Låt svalna något. Är pinsan för het smälter mascarponen för mycket.
Bred mascarponesmeten över pinsan. Dekorera med bär, flytande honung, citronzest och färska myntablad.
Recept/foto Zeta
Photo:
Zeta
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta