Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Övriga pastasorter | |
100 g | Haricot Verts Fryst | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
0,5 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
50 g | Soltorkade Tomater | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
380 g | Kidneybönor | |
100 g | Gröna oliver | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Salt | |
4 clove | Vitlök Vanlig | |
250 g | Broccoli Färsk |
Ansa broccolin och skär till små buketter, tärna ner det mesta av stammen.
Ansa brytbönorna och koka dem 1 minut i saltat vatten, spola kallt och dela.
Fräs chili och vitlök i en panna med olivoljan.
Lägg i broccolin och brytbönorna och stek dem mjuka i ett par minuter, tillsätt kidneybönor, soltorkade tomater och oliver, salta och peppra.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, låt rinna av i ett durkslag.
Blanda pastan med grönsakerna, strö över hackad persilja och servera med lite extra olivolja att ringla över.
Recept/foto Zeta
Photo:
Zeta
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt