Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
4 dl | Kokosmjölk | |
1 g | Limeblad, 4 st | |
800 g | Torskrygg | |
125 g | Körsbärstomater | |
50 g | Citrongräs Färsk | |
4 tsp | Salt | |
1 pc. | Aluminiumfolie | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 kg | Färskpotatis | |
2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
4 pc. | Salladslök | |
2 pc. | Gul lök |
Lägg aluminiumarken två och två och dela fisken i 4 bitar och lägg i mitten i varje ark och salta och peppra lätt.
Dela salladslöken och den gula löken på hälften och lägg i arken tillsammans med 4 st potatisar delade i halvor.
Häll i 1 dl kokosmjölk och smula ned 1/4 av buljongen samt 1/4 av den finhackade chilin.
Banka ut citrongräset så smaken kommer fram och dela i 4 delar och lägg i 1 del tillsammans med 1 tsk av limebladkrosset samt 1 tsk salt.
Skvätt till sist någon cl vitt vin över allt och lägg i 2 st körsbärstomater. Vik ihop och försegla sen arket väl så ingen vätska rinner ut.
Gör sen likadant med resten så du får 4 st likadana Ark.
Lägg på ute grillen i ca 20 min och låt sen varje gäst få öppna sitt eget knyte på tallriken vid bordet.
Går självklart även att göra i varmluftsugn i 250 grader i ca 25 min.
Vinet som blir över är till kocken men kan självklart serveras till maten också
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1