Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
20 g | Svartpeppar Hel | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Citron | |
4 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 dl | Pepparrot | |
400 g | Lax Kallrökt | |
1 pc. | Dill - färsk | |
4 pc. | Skivat rågbröd |
För att göra laxtarten behöver du 4 st runda formar. Skär laxen i mindre bitar. Blanda i pepparroten, dijonsenapen, citronen och olivoljan. Lägg brödskivan på en tallrik. Ta formen och tryck igenom brödskivan. Ta sedan bort kanterna för att få en cirkelformad brödskiva. Fyll formarna med laxröran till ca 5 cm och platta till. Låt stå i kylen tills det är dags att servera. Ta bort formen och garnera med creme fraiche, nymortlad svartpeppar och en dillkvist.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria