Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 pc. | Rödlök | |
150 g | Fetaost | |
1 pc. | Granatäpple | |
70 g | Färsk bladspenat | |
Sötpotatis | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
900 g | Sötpotatis | |
1 kg | Fläskkotlett | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 krm | Salt |
Sätt ugnen på 150 grader. Putsa köttet fritt från senor och hinnor. Salta och peppra. Stek i smör så att steken får färg runt om. Lägg i en form och häll på soja. Stek i 1,5 timmar. Låt vila under folie. Använd skyn som sås.
Sötpotatis: Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva potatisen. Blanda med olja, salt och peppar. Lägg i en ugnsform och gratinera i ca 25 minuter eller tills de fått lite färg.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 473,0
Protein (g) 41,2
Fett (g) 21,5
Kolhydrater (g) 26,8
Photo:
Linnea Swärd
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt