Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
500 g | Nektarin, 4 st | |
2 tsp | Olivolja | |
200 g | Burrata | |
1 pc. | Citron - Eko | |
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
2 krm | Svartpeppar |
Tänd grillen i lagom tid och läs gärna igenom hela beskrivningen innan du börjar laga din grillmiddag. Fördela kolen/briketterna i grillen så att du kan använda både direkt och indirekt värme.
Halvera persikorna/nektarinerna och pensla snittytorna med olja.
Grilla halvorna med snittytan nedåt på direkt värme så att de får en ordentlig grillyta. Vänd sedan persikorna/nektarinerna och grilla undersidan på indirekt värme i ca 10 min så att de blir mjuka.
Lägg upp de grillade persikohalvorna/nektarinhalvorna på ett fat och fördela burrata, myntablad och basilikablad över persikorna. Riv över citronskal och pressa över citronsaft. Ringla över olja och krydda med flingsalt och peppar.
Photo:
Roland Persson
179,67 kr /kg
28,50 kr
99,90 kr /kg
132,67 kr /L
255,60 kr /kg
68,44 kr /kg
219,50 kr /kg
998,53 kr /kg