Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,3 tsp | Chilipulver | |
0,6 tbsp | Olivolja | |
300 g | Krossade Tomater | |
1 krm | Salt | |
0,3 pc. | Gul lök | |
0,3 tsp | Strösocker | |
0,6 tbsp | Tomatpuré | |
200 g | Färsk kycklingfilé | |
2 pc. | Ägg | |
2 tsp | Spiskummin | |
2 dl | Cannellinibönor | |
0,6 clove | Vitlök Vanlig | |
0,6 tsp | Basilika - torkad |
Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs i oljan i en kastrull ca 3 minuter tills löken mjuknar. Tillsätt spiskummin, basilika, chili och tomatpuré och fräs ytterligare 1 minut.
Tillsätt krossade tomater och låt såsen puttra i 10 min. Smaka av med salt och socker.
Strimla kycklingen och stek i en panna för sig.
Tillsätt kyckling och bönor i tomatsåsen.
Gör en fördjupning i grytan och knäck i ägg i den. Sjud ytterligare 8-10 min under lock eller tills äggen är klara.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt