Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 dl | Ris | |
Kyckling | ||
300 g | Färsk kycklingfilé | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
40 g | Valnötter | |
100 g | Roquefort | |
Sallad | ||
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Rödlök | |
0,5 pc. | Broccoli Färsk | |
0,5 pc. | Huvudsallat | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 pc. | Päron |
Sätt ugnen på 175 grader.
Kyckling: Salta och peppra kycklingfiléerna efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen på hög värme i ca 1 min på båda sidor. Lägg över filéerna i en ugnsfast form.
Mosa ihop yoghurt med roquefortost. Grovhacka valnötterna och blanda i. Tillsätt en nypa salt och peppar. Bred röran över kycklingen och gratinera i ugnen i ca 20 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Sallad: Koka upp vatten till broccolin. Skär broccolin i mindre buketter och koka snabbt i ca 1 min. Sila av vattnet och spola dem kalla.
Skölj och strimla salladen och skölj och finhacka persiljan. Skala och finstrimla rödlöken. Skala päronet och skär det i tunna skivor. Blanda samman alla ingredienser i en skål och tillsätt olja, balsamvinäger och en nypa salt och peppar.
Servera kycklingen tillsammans med ris och sallad.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: Gerbera
Näringsvärde: 895 kcal. 55 g protein, 44 g fett, 67 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria