Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
350 g | Blåbär Fryst | |
3 tbsp | Kokosolja | |
2 tbsp | Chiafrö | |
1 tbsp | Sirap Agave |
Värm ugnen till 75 grader.
Blanda blåbär, 2 msk kokosolja, chiafrön och agavesirap/honung i en bunke. Mixa samman bären med hjälp av en stavmixer. Låt stå och svälla i ca 10 min.
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och smörj pappret med 1 msk kokosolja. Bred ut blåbärssmeten till en ca 2 mm tjock platta med hjälp av en slickepott.
Sätt in plåten mitt i ugnen och håll ugnsluckan öppen med hjälp av en trägaffel. Torka remmarna i ca 6-8 timmar.
Dra av blåbärsmassan från pappret och skär i ca 2-3 cm breda remmar. Rulla ihop remmarna och förvara i en burk i kylen.
Photo:
Mathilda Lindblad
1 Blåbär Frysta 500g Magnihill