Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Spaghetti | |
1 dl | Valnötter | |
60 g | Ruccolasallat | |
100 g | Parmesanost | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
700 g | Färsk kycklingfilé | |
1 tbsp | Olivolja |
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. (Spar 1 dl av pastavattnet.)
Kyckling: Skär kycklingfiléerna i strimlor.
Fräs kycklingbitarna i olja i en stekpanna ca 5 min. Låt valnötterna fräsa med den sista minuten.
Tillsätt crème fraiche och 1 dl av pastavattnet. Låt koka ihop kort.
Riv parmesanosten
Vänd ner rucola och hälften av den rivna osten. Låt allt bli varmt.
Blanda ihop kycklingen med den nykokta pastan.
Servera kycklingpastan med den rivna osten som finns kvar.
Photo:
Ann Wering