Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Rödspätta | ||
3 tbsp | Smör | |
2 dl | Ströbröd | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Vetemjöl | |
600 g | Rödspättafile | |
Tillbehör | ||
800 g | Potatis Fast | |
Garnityr | ||
55 g | Kapris | |
300 g | Rödbetor Konserverade | |
100 g | Smör | |
1 pc. | Dill - färsk |
Sätt ugnen på 100 grader och skala och koka potatisen.
Rödspätta: Blanda ihop mjöl och ströbröd på en tallrik. Salta och peppra rödspättorna och vänd dem i ströbrödsblandningen.
Hetta upp rejält med smör i en stor stekpanna och stek rödspättorna i 4–6 minuter på varje sida (först med ovansidan ner) på medelvärme.
Ta upp rödspättan och håll fisken varm i ugnen i en långpanna.
Garnityr: Tärna rödbetorna. Torka ur stekpannan och hetta upp smöret.
Lägg i rödbetstärningar och kapris, bryn dem några minuter. Tillsätt sköljd hackad dill på slutet.
Lägg rödspättan på tallrikar och häll över rödbetsblandningen. Servera med kokt potatis.
Näringsvärde: Kcal: 619, Fett: 23 g, Protein: 39 g, Kolhydrater: 60 g.
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria