Skip to main content
Stekt kassler med quinoa och äpple- och senapsdipp
Mari Bergman

Stekt kassler med quinoa och äpple- och senapsdipp

30 minEasy
370,45 kr
4 portions 44,32 kr per portion
En snabblagad kassler med en yoghurtsås smaksatt med äpple och senap.

Vintersallad för 2 middagar
0,5 tspSalt
0,5 dlOlivolja
400 gVanliga morötter
0,5 tbspHonung Flytande
1 krmSvartpeppar Malen
1 pc.Röd Paprika
0,25 dlVit balsamvinäger
50 gSalladslök
500 gVitkål
2 tbspOlivolja
600 gKassler
Tillbehör
3 dlQuinoa
0,5 pc.Dill - färsk
1 tbspOlivolja
2 krmSalt
Äpple- och senapsdipp
1 pc.Svenska Äpplen
2,5 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
1,5 tspSenap Skånsk
2 krmSalt
1 krmSvartpeppar Malen
Instructions
1

Tillbehör: Koka quinoan enligt anvisning på paketet.

2

Äpple- och senapsdipp: Skala och grovriv äpplet. Blanda äppelrivet med yoghurt och senap och smaka av med en nypa salt och peppar.

3

Skär kasslern i skivor och stek dem i en varm panna i lite olja.

4

Tillbehör: Skölj och finhacka dillen och blanda med den kokta quinoan. Smaka av med lite salt och olja.

Servera kasslern med quinoa, äpple- och senapsdipp och halva vintersalladen.

Näringsvärde: Kcal: 514 Fett: 20 g Protein: 40 g Kolhydrater: 38 g

Photo:

Linnea Swärd