Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Svampfräs och cashewnötter | ||
1 krm | Svartpeppar | |
40 g | Salladsmix | |
200 g | Färska champinjoner | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
200 g | Gröna Linser Förkokta | |
2 tsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Citron - Eko | |
50 g | Cashewnötter Naturella | |
Bakad blomkål | ||
1 pc. | Blomkål | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Flingsalt |
Värm ugnen till 200 grader. Ta fram en ugnsfast form.
Blomkål: Ta bort den grövsta blasten från blomkålen. Lägg det hela blomkålshuvudet i formen och ringla över olja och krydda med salt och peppar. Rosta i ugnen i ca 45 min.
Svampfräs: Skiva svampen, skala och finhacka vitlöken och grovhacka nötterna. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs svamp och vitlök gyllene. Tillsätt nötterna och stek ytterligare någon minut.
Sila av linserna och skölj i kallt vatten. Finhacka persiljan och riv citronskal. Blanda ner linser, persilja och citronskal i svampfräset. Smaka av med salt och peppar.
Blomkål: Ta ut blomkålen ur ugnen och skär den i 4 delar.
Fördela salladsmix och svampfräs på tallrikar och lägg blomkålsbitar över. Klart att servera.
Näringsvärde: 452 kcal, 20 g protein, 20 g fett, 41 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt