Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomatsallad | ||
1 krm | Chilipulver | |
400 g | Vanliga Tomater | |
0,5 tsp | Basilika - torkad | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Salt | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
Tillbehör | ||
1 tbsp | Smör | |
600 g | Kassler | |
1 tsp | Olivolja | |
Ruccolapotatis | ||
65 g | Citron, (1 st) | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
0,75 dl | Olivolja | |
800 g | Potatis Fast | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
70 g | Ruccolasallat |
Skala och dela potatisen på mitten. Koka potatishalvorna i lättsaltat vatten.
Ruccoladressing: Skölj ruccolan och mixa nästan hela förpackningen (spar en näve) tillsammans med olivolja, pressad vitlök, salt, svartpeppar och citronsaft till en slät dressing med hjälp av en stavmixer.
Tomatsallad: Skölj och hacka tomaterna och blanda med olivolja, vit balsamvinäger, basilika och chilipulver. Smaka av med lite salt och ställ åt sidan.
Tillbehör: Skär kasslern i skivor och stek dem i en varm panna på båda sidor i lite smör och olja.
Ruccolapotatis: Häll av potatisvattnet och blanda potatisen med ruccoladressingen och resten av ruccolasalladen.
Servera kasslerskivorna tillsammans med ruccolapotatis och tomatsallad.
Näringsvärde: 503 KCAL 38 G PROTEIN 22 G FETT 36 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria