Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
250 g | Bulgur | |
400 g | Brysselkål | |
Mangokyckling | ||
600 g | Kycklingfile | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
4 tbsp | Mango Chutney | |
0,5 tbsp | Curry | |
1 dl | Vispgrädde | |
2,5 dl | Vatten | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
0,5 pc. | Zucchini |
Koka bulgur enligt förpackningens anvisningar.
Kycklinggryta: Skär kycklingen i mindre bitar.
Hetta upp lite smör eller olja i en gryta och fräs kycklingen där i. Tillsätt curry och rör om.
Häll på grädde, vatten, buljongtärning och mango chutney.
Skölj paprikan och zucchinin. Skär zucchinin på längden och skiva sedan i halvmånar. Tärna paprikan och tillsätt, tillsammans med zucchinin, till grytan.
Låt grytan koka 10-12 minuter, och smaka sedan av med salt och eventuellt lite peppar.
Koka brysselkål enligt förpackningens anvisningar.
Servera den söta kycklinggrytan med bulgur och brysselkål.