Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Salladslök | |
100 g | Färska champinjoner | |
150 g | Äggnudlar | |
50 g | Sockerärta | |
200 g | Sataysås | |
600 g | Fläskfile Färsk | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
1 tbsp | Olivolja | |
100 g | Vanliga morötter |
Putsa fläskfilén fri från senor och fett. Lägg den i en påse tillsammans med Sataysås och låt det marinera minst 3 timmar men gärna över natten. Hetta upp ugnen till 220 grader, lägg fläskfilén på ett ugnsgaller. Sätt in köttet i den heta ugnen, ställ en långpanna med några deciliter vatten under. Sänk värmen till 150 grader och låt köttet steka ca 20 minuter. Ös med marinaden som droppar ned i pannan upprepade gånger under stekningen. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och låt dem rinna av. Strimla alla grönsaker fint. Hetta upp olja i en wok eller stekpanna, lägg i hackade grönsaker och nudlar, låt det steka ca 30 sekunder tills allt är varmt. Smaksätt med salt, peppar och soja. Servera kött och nudlar tillsammans med resterande Sataysåsen. Njut!
Photo:
Gunnar Nydrén
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge