Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
4 tbsp | Yoghurt för Matlagning | |
4 tbsp | Rapsolja | |
2 dl | Kornris | |
14 g | Chilipeppar Röd | |
2 dl | Gröna Ärtor | |
150 g | Kräftstjärtar | |
1 krm | Salt | |
0,5 g | Saffran | |
8 dl | Vatten | |
2 pc. | Fänkål Färsk | |
2 dl | Basmatiris | |
1 pc. | Gul lök | |
1 dl | Frysta blandade örter | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
150 g | Räkor i Lake |
Koka ris & korn enligt anvisning på paketet. Häll upp kräftstjärtarna och räkorna i durkslag och låt rinna av.
Häll hälften av rapsoljan i en bunke, tillsätt finhackad chili och örterna, blanda.
Marinera kräftstjärtarna och räkorna i kryddblandningen i 10 min.
Koka upp vatten med saffran. Tillsätt fänkål och lök. Låt koka i 2 min och dra åt sidan. Stek kräftstjärtarna, räkorna och ärtorna snabbt i ett par matskedar rapsolja. Servera med de saffranskokta grönsakerna och ris & korn.
Smaka av med salt och peppar.
Servera gärna naturell yoghurt till.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
4 Frysta Italienska Örter Findus