Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fetaostmos | ||
300 g | Potatis Mjölig | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Mellanmjölk | |
100 g | Fetaost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Vitkålssallad | ||
1 pc. | Äpplen | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
1,5 tbsp | Olivolja | |
250 g | Vitkål | |
0,5 tsp | Salt | |
Wrap | ||
375 g | Mjukt tunnbröd | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Olivolja | |
30 g | Färsk bladspenat | |
0,5 pc. | Gurka | |
560 g | Vegetarisk Korv |
Fetaostmos: Skala potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Vitkålssallad: Skölj och strimla vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Riv äpplet grovt. Blanda samman i en skål och tillsätt olja, balsamvinäger, salt och peppar.
Wrap: Stek korven runt om i olja i en varm panna ca 5 min.
Skölj och skär gurkan i tunna stavar. Skala och skiva rödlöken tunt och skölj spenaten.
Fetaostmos: Sila av vattnet från potatisen. Tillsätt smör och mjölk i kastrullen och vispa ihop till ett mos med hjälp av en ballongvisp. Smula i fetaost och smaka av med salt och peppar.
Montering: Fördela spenat, fetaostmos, vitkålssallad, gurkstavar, korv och rödlök i varje tunnbröd. Vik ihop och ät.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 871 kcal, 43 g protein, 40 g fett, 74 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1