Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
600 g | Bratwurst | |
1 tbsp | Olivolja | |
Krämig risoni | ||
100 g | Grana Padano | |
200 g | Gröna Ärtor Frysta | |
0,5 pc. | Citron | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
125 g | Körsbärstomater | |
3 dl | Risoni | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
2 krm | Salt |
Krämig risoni: Koka risonin i saltat vatten enligt anvisningar på förpackningen. Sila sedan av vattnet och häll tillbaka risonin i kastrullen.
Tina ärtorna i lite vatten på spisen.
Skölj och finhacka persiljan, skölj och riv citronskalet. Skölj och dela tomaterna på mitten.
Tillbehör: Stek korven i en varm panna i lite olja.
Krämig risoni: Tillsätt yoghurt, ost, persilja, citronskal och saft från 1/2 citron, ärtor och tomater till den färdigkokta risonin. Smaka av med salt och peppar och blanda om ordentligt.
Servera risonin tillsammans med stekt bratwurst.
Näringsvärde: 735 kcal, 36 g protein, 47 g fett, 41 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt