Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Röd Paprika | |
1 tsp | Salt | |
2 pc. | Avokado | |
2 pc. | Kokosmjölk | |
1 pc. | Rödlök | |
2 tsp | Röd Currypasta | |
700 g | Kycklingfile Fryst | |
2 pc. | Creme Fraiche Paprika & Chili | |
1 tsp | Tabasco |
Skär kycklingen i bitar. Skär paprikan och löken i bitar. Bryn kycklingen i olja i en wok- eller teflonpanna, kycklingen ska inte bli brun, bara vit hela vägen igenom. När kycklingen nästan är klar, lägg i paprikan och löken så att den får fräsas mjuk. Häll på kokosmjölk och crème fraiche och lägg i currypastan. Låt koka upp. Skär avokadon i bitar och lägg i grytan. Krydda med salt och eventuellt peppar, lägg i Tabasco efter eget tycke. Låt koka en stund. Såsen blir tjockare ju längre det kokar.
Servera med ris. Mums!
Photo:
Emma
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt