Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Våfflor | ||
2 krm | Salt | |
2 tsp | Bakpulver | |
75 g | Smör | |
3,5 dl | Vetemjöl | |
3,5 dl | Mjölk | |
250 g | Potatis Fast | |
Topping | ||
1 pc. | Gräslök - färsk | |
2 dl | Smetana | |
1 pc. | Rödlök | |
80 g | Löjrom |
Våfflor: Smält smör och låt svalna något.
Skala och finriv potatisen.
Rör ihop mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt mjölk och vispa till en jämn smet. Rör i den rivna potatisen och det smälta smöret.
Hetta upp våffeljärnet och grädda våfflorna i omgångar. Lägg dem på ett galler så håller de sig frasiga.
Topping: Finhacka lök och gräslök.
Toppa våfflorna med löjrom, smetana, lök och gräslök.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt