Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Krossade Tomater | |
0,5 dl | Dill - färsk | |
200 g | Färsk laxfilé | |
350 g | Spaghetti | |
190 g | Pesto Grön | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin |
Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Skär under tiden laxen i tärningar på 2 x 2 cm. Hetta upp en teflonpanna och stek laxtärningarna lätt i några sekunder. Tillsätt de krossade tomaterna. Ta av spaghettin när den är al dente och låt den rinna av. Häll över i stekpannan med laxen (spara ett glas av kokvattnet). Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen. Lägg upp på tallrikar och garnera med en dillkvist.
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Pesto alla Genovese 190g Barilla
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta