Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 krm | Salt | |
1 pc. | Paprika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Tomater | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
Pasta | ||
0,5 pc. | Citron | |
550 g | Strimlad kyckling | |
1 krm | Salt | |
280 g | Tagliatelle | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Vatten | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
150 g | Fetaost |
Pasta: Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Tillbehör: Skölj och skiva tomaterna och paprikan tunt och lägg upp på ett fat. Ringla över lite olivolja och vinäger. Salta och peppra efter smak.
Pasta: Hetta upp en stekpanna med olivolja. Stek kycklingen runt om på hög värme. Salta och peppra efter smak. Tillsätt creme fraiche och 1 dl av det kokande pastavattnet. Smula i 75 gram fetaost och rör om. Tillsätt citronskal och saft från en 1/2 citron när kycklingen är genomstekt. Häll av pastavattnet och blanda pastan med kycklingen. Strö över hackad persilja och smula över resten av fetaosten.
Servera kycklingpastan med tomat- och paprikasallad.
Näringsvärde: 753 kcal, 47 g protein, 38 g fett, 62 g kolhydrater
Photo:
Anna Winér
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana