Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Mandelmassa | ||
0,5 dl | Vatten | |
1 tsp | Dadelsirap | |
90 g | Sötmandel Naturell | |
Garnering | ||
30 g | Sötmandel Naturell | |
Cashewgrädde | ||
1 tsp | Dadelsirap | |
60 g | Cashewnötter Naturella | |
0,5 tsp | Vaniljpulver | |
0,5 dl | Vatten | |
Chiapudding | ||
2 tsp | Kardemumma Mald | |
0,5 dl | Chiafrö | |
2,5 dl | Mandeldryck |
Chiapudding: Blanda chiafrön med mandelmjölk och kardemumma i en skål, låt svälla i kylen minst 1 timme. Rör runt då och då.
Mixa mandel, vatten och dadelsirap i en mixer till en jämn mandelmassa.
Cashewgrädde
Häll av vattnet från cashewnötterna.
Tryck ut mandelmassan i botten av två portionsskålar, fördela chiapuddingen ovanpå och avsluta med cashewgrädde och hackad mandel.
Cashewgrädde: Blötlägg cashewnötterna i minst 1 timme i kylen.
Mandelmassa
Mixa cashewnötterna med vatten, dadelsirap och vaniljpulver till en fluffig grädde i en mixer.
Chiasemla
Servera!
Recept, foto & styling: Anna Winér
Du kan byta ut dadelsirapen mot agavesirap eller honung om du vill.
Photo:
Anna Winér
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria