Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
0,5 pc. | Aubergine | |
220 g | Grillad paprika | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Balsamvinäger | |
140 g | Bacon Skivat | |
50 g | Riven Ost | |
290 g | Krossade Tomater | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Shiitake-svamp | |
140 g | Pappardelle | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
2 tbsp | Olivolja |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Dela svampen i kvartar. Skölj och tärna auberginen. Skala och nhacka vitlök och skölj och nhacka persilja.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs allting på medelhög värme så att det får en gyllenbrun stekyta.
Tillsätt hackad grillad paprika, krossade tomater, tomatpuré och balsamvinäger. Låt småputtra på medelhög värme ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Tärna baconet och stek det knaprigt i en panna utan fett. Häll över på hushållspapper för att få bort överflödigt fett.
Sila av pastan och vänd ner den i såsen.
Lägg upp på tallrikar och strö över bacon och ost.
Näringsvärde: 716 kcal, 27 g protein, 36 g fett, 69 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt