Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Vatten | |
1 clove | Vitlök | |
2 dl | Majonnäs | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Citron | |
75 g | Parmesanost, ca 1 dl | |
0,5 tsp | Salt | |
3 pc. | Sardeller | |
1 tbsp | Rödvinsvinäger | |
Garnering | ||
500 g | Kyckling Grillad | |
180 g | Romansallat, 1 st | |
100 g | Krutonger | |
75 g | Parmesanost, ca 1 dl | |
140 g | Bacon Skivat |
Dela salladen i större bitar och skölj den noga i kallt vatten och låt rinna av i durkslag.
Blanda majonnäs, sardeller, riven parmesan, vitlök, 2 msk citronsaft, rödvinsvinäger och vatten och mixa till en slät sås. Smaka av med salt och svartpeppar.
Vid servering lägg över salladen i en bunke och vänd runt i dressingen och lägg i den strimlade grillade kycklingen.
Portionera upp i 4 djupa tallrikar.
Garnera med strimlad bacon, krutonger och avsluta med att hyvla över parmesan.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko