Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kryddsås | ||
2 tbsp | Sesamolja | |
0,5 tbsp | Färsk ingefära | |
1,5 dl | Teriyakisås | |
Bowls | ||
80 g | Huvudsallat | |
280 g | Vegetariska Strimlor/Strips | |
160 g | Gurka | |
60 g | Edamamebönor | |
280 g | Glasnudlar | |
4 pc. | Ägg | |
120 g | Vanliga morötter | |
2 pc. | Avokado | |
Topping | ||
25 g | Krasse | |
1 tsp | Sesamfrö Skalat | |
0,25 pc. | Koriander - färsk |
Blanda ingredienserna till kryddsåsen i en skål. Koka äggen löskokta, ca 5-6 minuter.
Strimla/svarva moroten och gurkan, dela salladen i mindre bitar, gröp ur avokadon och dela den i mindre bitar och tillred glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Stek Pease-strimlorna från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning. När strimlorna fått lite stekyta så blanda i kryddsåsen.
Lägg upp strimlorna och övriga ingredienser i en bowl och avsluta med toppingen. Färdig att servera.