Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Rödlök | |
200 g | Tonfisk i Vatten | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
400 g | Potatis | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Dill - färsk |
Skala potatisen. Om det är nypotatis kan du behålla skalet på och bara borsta dem. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Om du har superbråttom kan du skära potatisen i bitar innan du kokar dem – då blir de färdiga snabbare.
Häll av vattnet från tonfisken och finfördeladen med gaffel. Skär löken i tunna ringar. Lägg tonfisk och lök i en stor skål, häll på oljan.
Skär potatisen i munsbitar och blanda försiktigt ner i tonfiskröran. Salta och peppra. Klipp ner dillen direkt i salladen.
Servera med ett gott bröd.
Tips! Perfekt som picknicksallad. Lägg i en burk med lock, slå in i aluminiumfolie och salladen är fortfarande ljummen när du sätter dig på filten i solen en stund senare.
Receptet är hämtat ur boken "Quick n Tasty" av Lena Djuphammar och Pernilla Rönnlid (Ordalaget Bokförlag).
Perfekt som picknicksallad. Lägg i en burk med lock, slå in i aluminiumfolie och salladen är fortfarande ljummen när du sätter dig på filten i solen en stund senare.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria