Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vintersallad | ||
2 tbsp | Balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Vanliga morötter | |
1 pc. | Äpplen | |
1 krm | Salt | |
3 tbsp | Olivolja | |
200 g | Vitkål | |
Tortillapizza | ||
1 krm | Salt | |
100 g | Färska champinjoner | |
1 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Timjan | |
3 dl | Tomatsås | |
2 tbsp | Olivolja | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
2 pc. | Röd Paprika | |
280 g | Tortilla Pizza | |
0,5 pc. | Zucchini | |
250 g | Mozzarellaost | |
Övrigt | ||
1 pc. | Bakplåtspapper |
Sätt ugnen på 225 grader.
Tortillapizza: Skölj zucchini och paprika. Skär zucchinin i tunna skivor och paprikan i 1 cm breda strimlor. Dela champinjonerna i fyra delar och skala och skär löken i klyftor. Skala och grovhacka vitlöken. Lägg grönsaker och lök på en ugnsplåt och ringla över olivolja. Salta och peppra efter smak och sätt in i ugnen ca 20 min tills grönsakerna har fått fin gyllenbrun yta.
Vintersallad: Strimla vitkålen. Skala och riv morötterna och äpplet. Blanda med olivolja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Tortillapizza: Skär mozzarellan i bitar. Lägg ut tortillabröden på en ugnsplåt och bred över tomatsås. Fördela grönsakerna på varje pizza och toppa med mozzarella. Sätt in i ugnen ca 5 min. Dekorera med timjankvistar.
Servera pizzan tillsammans med råkostsallad.
Näringsvärde: 675 kcal 21 g protein 37 g fett 58 g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado