Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling med marinad | ||
1 tbsp | Honung Flytande | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Grillkrydda | |
450 g | Kycklinglårfile | |
Tillbehör | ||
2 dl | Rött Råris | |
1 krm | Örtsalt | |
150 g | Fetaost | |
70 g | Färsk bladspenat | |
0,5 tbsp | Balsamvinäger | |
2 tbsp | Olivolja | |
4 tbsp | Pumpakärnor | |
250 g | Körsbärstomater |
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda marinaden till kycklingen och häll den över kycklingen i en ugnssäker form. Stek kycklingen i ugn i cirka 30 minuter. Låt kycklingen svalna och skiva den tunt.
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen och låt det svalna. Rosta pumpafröna i en torr, het te?onstekpanna tills de fått lite färg. Blanda alla ingredienser och smaka av med olja, vinäger och örtsalt.
Photo:
Ulrika Ekblom
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta