Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tbsp | Senap | |
2 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Salt | |
4 pc. | Fläskkotlett | |
3 pc. | Schalottenlök | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 krm | Vitpeppar | |
1 tsp | Dragon - torkad | |
1,5 tsp | Kinesisk soja | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 tbsp | Kapris | |
1 tbsp | Smör |
Krydda kotletterna med salt, peppar och smulad dragon. Bryn dem i pannan i smör, minska värmen och stek dem nätt och jämnt färdiga. Ta upp och håll varma under folie på ett fat.
Vispa ur pannan med ca 1 1/2 dl vatten till en steksky. Häll upp den i en liten skål.
Torka ur pannan och hetta upp den med smör eller olja. Fräs den finhackade löken tills den är glansig, häll på stekskyn och koka upp. Häll i grädden och låt koka 1-2 min.
Smaksätt med svensk och fransk senap, soja, salt, peppar och dragon. Rör i kapris, smaka av och servera till de stekta kotletterna.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria