Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Fiskfond | |
2 krm | Dragon - torkad | |
4 dl | Fullkornsris | |
75 g | Fänkål Färsk | |
600 g | Torskfilé | |
0,75 krm | Vitpeppar | |
0,5 pc. | Purjolök | |
250 g | Broccoli | |
2,5 ml | Salt | |
2 pc. | Morötter | |
5 cl | Persilja - färsk | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1,5 tbsp | Mat & Bak Smör/Margarin |
Sätt ugnen på 200°. Strimla morötter och skiva fänkål och purjolök tunnt. Fräs morot och fänkål i margarin i en kastrull på svag värme några minuter. Blanda ner purjolöken. Fördela grönsakerna i botten på en form. Lägg fiskfiléerna dubbelvikta ovanpå grönsakerna, salta och peppra. Strö över dragon. Blanda matlagningsgrädde och fiskfond och slå över fisken. Täck formen med folie och grädda på nedersta falsen i ugnen ca 35 minuter. Strö över persilja. Serveras med pressad potatis eller kokt ris och broccoli.
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt