Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
4 tbsp | Sirap Agave | |
0,5 pc. | Lime | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
Citrussallad | ||
2 pc. | Blodapelsin | |
30 g | Physalis | |
1 pc. | Apelsin | |
0,5 pc. | Lime | |
1 pc. | Småcitrus | |
1 pc. | Granatäpple |
Dela limen på hälften, använd ena delen till citrussalladen och andra till dressingen.
Lime- och ingefärsdressing:
Riv ingefäran fint.
Blanda riven ingefära med agavesirap och pressa i juicen från limen.
Citrussallad:
Skala eller skär bort skalet från apelsinerna, resten av limen och mandarinen. Skär sedan frukterna i tunna skivor eller bitar.
Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna. Skär physalisen i mindre bitar.
Lägg ut frukten på assietter eller i skålar, toppa med granatäppelkärnor och ringla över agavedressingen.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1